Werkplaats

Mijn werkplaats heb ik sinds een paar jaar in de oude kosterswoning van de Zuiderkerk in Enkhuizen. De ingang van de werkplaats is niet bereikbaar met de auto. Komt u mij bezoeken, dan kunt u het beste navigeren naar Boschplein Enkhuizen. U kunt daar 3 uur gratis parkeren met parkeerschijf. 

Postadres:

Passomezzo

Jerry Korsmit

Noorder Havendijk 12 

1601 JM Enkhuizen

+31 (0)6 11 068784

e-mail: info@passomezzo.nl

Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Passomezzo kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt
van de diensten van Passomezzo, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Passomezzo verstrekt. Passomezzo kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

WAAROM PASSOMEZZO GEGEVENS NODIG HEEFT

Passomezzo verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Passomezzo uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG PASSOMEZZO GEGEVENS BEWAART

Passomezzo bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Passomezzo verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Passomezzo worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Passomezzo gebruikt deze informatie om de werking van de website

te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Passomezzo maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe e ectief de Adwords-advertenties van Passomezzo bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Passomezzo te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de ectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verscha en indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Passomezzo heeft hier geen invloed op.

Passomezzo heeft Google geen toestemming gegeven om via Passomezzo verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@passomezzo.nl. Passomezzo zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

Passomezzo  neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Passomezzo maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Passomezzo verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Passomezzo op via info@passomezzo.nl. Passomezzo  is een website van Jerry Korsmit en  is als volgt te bereiken:

Postadres: Noorder Havendijk 12, 1601 JM Enkhuizen 
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 69605645

Telefoon: (+31) (0)6 11 06 87 84
E-mailadres: info@passomezzo.nl